Блиндирани врати – качество и стил
Модерна блиндирана входна врата

Блиндирани врати – качество и стил

🕑 2 минути за четене Обновена на: 19 септември, 2023 в 11:00 часа

Нуждаете се от качествена, надеждна, шумо и топлоизолирана врата, но и да изглежда добре на външен вид, да си отива със стила и интериора на Вашето жилище. Имате голям избор от цветова и ценова гледна точка. С няколко клика и може да се снабдите с всякаква важна и нужна информация относно блиндираните врати, но нека малко да разкрием от удобствата на една такава врата. На първо място е нещо, което е много важно за повечето семейства в днешно време, а именно това е заключващата система.

Две отделни и независими заключващи системи със секретни ключове – секретен ямков и секретен обикновен. Като на някои от моделите има и трето заключване тип „резе”. За още по-голяма сигурност в касите на врата при затворено положение влизат и пасивни шипове. Броят на пасивните шипове е различен при различните модели.

За да е по-сигурна и топла зимата вече нашите врати са уплътнени по протежението на касата с фабрично поставено гумено уплътнение. Крилото на блиндираната врата е направено от МДФ ламинирани или лакирани панели (зависи от модела), подсилени по средата с метален лист, дебелината на металния лист е 1.2мм.

Екстериорна врата - масивна врата за дома

 

Различни цветове при блиндираните врати

И за да е напълно завършен видът на Вашия дом, блиндираните врати се предлагат в различни цветове. Светли или тъмни с различна фигура или изчистени модели. За всеки вкус има по нещо. За по-голяма и достъпна информация посетете нашия каталог, там ще видите разнообразието от красиви и сигурни блиндирани врати. При избора на модел отговарящ на Вашите изисквания посетете нашия магазин. Там ще видите на живо избрания модел и компетентни продавач–консултанти ще се погрижат да разяснят и обяснят всичко. Ако нещо е останало неясно около избора на Вашата блиндирана врата.

Сподели