Качествените интериорни врати – Gradde
Интериорна врата Gradde Aaven Glas, Graddex Klasse A++, цвят Орех рибейра

Качествените интериорни врати – Gradde

🕑 2 минути за четене Обновена на: 19 юли, 2023 в 14:16 часа

Интериорните врати са с високо качество на изработка и стилен дизайн, задоволяващи желанията и на най-капризните клиенти.

Gradde – качествените интериорни врати

Крилото е фалцово с дебелина 4см. и височина 195см. Пантите са осови като от тях се определя посоката на отваряне. Изработено от HDF с подсилена рамка. Стандартния пълнеж, с който се предлагат крилата е тип пчелна пита, по желание на клиента може да се поръча и с пълнеж от перфорирано ПДЧ. Някои от моделите се предлагат със стъкло, което може да бъде бял мат или чинчила. Неговата дебелина е 4мм. За разлика от чешките модели тук стъклото не е спуснато по цялата дължина на крилото, а всяко едно стъкълце е закрепено със стъклодържач на мястото на самия отвор. Покритието на вратата бива клас А при светлата цветова гама – Сибирска лиственица, Ясен Вералинга, Дъб Вераде и Шведски дъб. При тъмните цветове – Орех Рибейра и Череша Сан Диего покритието е клас А++ осигуряващо влагоустойчивост и по-висока защита от надраскване.

Касата е изработена от HDF материал с един стационарен и един плаващ перваз, чиято ширина е 6см. За щастие на клиентите с панелни жилища, където има лята метална каса (ЛМК), Граде предлага обличане на ЛМК, без да се налага нейния демонтаж.

интериорна врата Граде

Богат избор от интериорни врати

Gradde предоставя на своите клиенти богат избор от модели, но това което може да ни зарадва допълнително е, че има избор и при дръжките. Тук клиента не е ограничен да закупи вратата си с точно определен модел дръжка, а има право да я избере по свой вкус и закупи, като всяка една от дръжките може да бъде стандартна, секретна или WC.

Идеални за помещения, в които няма много място са плъзгащите врати. Всяка интериорна врата от серията Граде може да бъде монтирана като такава, след предварителна подготовка на крилото за плъзгане и монтаж на плъзгащ механизъм. Крайният резултат както винаги ще е красив дизайн съчетан с удобство.

Gradde  предлагат голямо разнообразие от модели, придаващи на всеки дом модерен и завършен вид.

Сподели