Интериорни врати - пет въпроса при покупка

Пет въпроса, които си задавате при избора на интериорна врата за Вашия дом

Пет въпроса, които си задавате при избора на интериорна врата за Вашия дом

Един от най-важните избори при обзавеждането на всеки дом е именно изборът на врати. Повечето хора не отдават голямо внимание при избора на интериорни врати, но това е голяма грешка, защото те са съставна част от визията на всеки дом.

В тази статия ще обърнем внимание на най-често задаваните въпроси, които всеки клиент си задава, за да направи най-правилния избор при покупка.

Първият важен въпрос е изборът на цвят

На пазара има много голям избор от цветови гами, но най-важно е той да бъде съобразен с интериора в помещението и в жилището като цяло. Трябва да има контраст между цвета на вратите със стените и пода, за да може те да изпъкват и да изглежда красив, уютен и завършен домът.

Пет въпроса при закупуване на нови интериорни врати

Вторият важен въпрос е изборът на модел

Има изключително голям избор на модели, но много важно е моделът да бъде съчетан с обзавеждането, така че жилището да изглежда стилно.

Третият, но изключително важен въпрос, е размерът на отворите, в които ще се поставят вратите

Основните размери на врата с каса в широчина са 680мм.,780мм.,880мм., а във височина около 2010мм. При извършването на оглед за взимане на размери, много важно е да се вслушате в препоръките на техническото лице, за да имате добре изглеждащи врати, които да придават завършен вид на жилището.

Четвъртият важен въпрос е помещенията, в които ще се поставят вратите

Трябва да се съобрази, ако се поставят в помещения, в които има влага или ще се мокрят директно. В тези помещения артикулите трябва да бъдат влаго и водоустойчиви, за да могат да запазят целостта си и да не се наложи да бъдат сменени.

Петият важен въпрос е цената

Която е основен фактор за всеки решил да поднови или изцяло обзаведе своето жилище. На пазара има голям избор от производители и вносители, но важно е да се съобразим с бюджета, който сме предвидили, но в същото време трябва да се обърне голямо внимание и на качеството. В повечето случаи по-високата цена определя и по-добро качество.

Пет въпроса, които си задавате при избора на интериорна врата за Вашия дом
5 (100%) 1 vote

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *