Подмяна на счупено стъкло при интериорните врати

Подмяна на счупено стъкло при интериорни врати

Подмяна на счупено стъкло при интериорните врати

🕑 1 минута за четене Обновена на: 22 август, 2019 в 10:56 часа

Интериорните врати със стъклени елементи изглеждат наистина добре и придават стилен и луксозен привкус на домашната атмосфера. Красивата им външност не е единственото им предимство – те са и рационално решение за жилища с тъмни коридори. Колкото по-голяма част от крилото е заета със стъкло, толкова по-голямо количество светлина ще бъде пропусната в дома.

Смяна на стъклото на интериорната врата

Недостатъкът на по-големите стъклени повърхности е тяхната уязвимост. Тези, които красят нашите врати са направени по специална технология, подсилени са допълнително и са много устойчиви, но не е изключено да се счупят. По-силен вятър или по-рязко затваряне на вратата са сериозна предпоставка за това. Въпреки че на прима виста поражение от такова естество изглежда страшно във финансов аспект, а и като ремонтна процедура, ние сме намерили решение. Всичките ни модели интериорни врати са с PVC покритие, което е поставено машинно, при много висока температура, като за още по-голяма сигурност всички краища на крилото са обкантени.

Sand G 14 12 Y

При неприятна ситуация като счупване на стъкло, кантът в горната част на вратата се разлепва. След това се премахва оребрението и се подменя стъклото. Независимо от формата на стъклените елементи по крилото, стъклото е цяло и това значително улеснява подмяната му. Това, което се изисква да се направи е да се измери височината и ширината му. При цялото стъкло не се налага да се изрязват елементи с различна форма и големина, което пести доста средства, а и време.

След като се замени счупеното, кантът се залепва отново и вратата пак може да се прилага нормално.

Сподели