Закупуване на интериорни врати – полезна информация

Интериорна врата

Закупуване на интериорни врати – полезна информация

🕑 2 минути за четене Обновена на: 22 август, 2019 в 11:52 часа

Преди да тръгнете към поредния магазин за врати, с цел да се сдобиете с нови врати, е препоръчително да се информирате подробно от какво всъщност са изработени те. В тази статия ще ви запознаем с основните неща, които е добре да знаете преди да се впуснете в подобна покупка.

Инвестицията в ремонта не е никак евтина.

Но, за да бъде сполучлива, то тя трябва да бъде изключително дълготрайна. Поради тази причина търсете интериорни врати от HDF материал, а не от познатите до сега, ПДЧ или MDF. HDF (High Densty Fiberboard) в превод на български означава „плоскости от фибри с висока плътност”. Този материал е много по-устойчив на влага и не се измята. Неговата издръжливост се дължи на една иновативна технология, при която дървесните частици са добре пресовани под висока температура. Този материал е усъвършенстван до прецизност и вратите, изработени от него са висококачествени и определено си заслужава човек да даде отдели повече средства за тях.

Интериорна врата - 201 Y 1

Друг важен фактор е покритието на вратата.

В никакъв случай, то не трябва да бъде от обикновено фолио, което ще се разлепи на по-късен етап. Наблюдавайте за 3D полипропиленов ламинат, който е устойчив на надраскване или пък заложете на непрекъснато покритие. То е изработено от естествени дървесни частици, импрегнирани със смоли и лепила.

И най-накрая, но също от голямо значение е и конструкцията на крилото и касите. Допълнителното HDF оребрение и рамката от масив на моделите от високо качество, определено ще изиграят важна роля в това, вашите вътрешни врати да се превърнат в добра и дълготрайна инвестиция.

Заложете на сигурното! Както всички знаем, евтиното винаги излиза по-скъпо. Спазвайки тези полезни съвети, може да бъдете напълно спокойни, че ще направите добра покупка. Изборът на интериорни врати никога не е бил толкова лесен. Затова не се чудете, а потърсете някой от нашите консултанти още днес!

Сподели