Интериорни врати

Интериорни врати – Дорман Пловдив

Във Врати Дорман – Пловдив, ще откриете интериорни врати с модерни дизайни и качествена изработка, при това на ниски цени. Предлагаме продукти, на едни от най-добрите производители в Европа, Това са чешките интериорни врати Гама и немските врати Граде. Те се произвеждат в едни от най-реномираните заводи, заради което няма да останете разочаровани! Изберете качество и лукс на най-добрите цени в град Пловдив.

Интериорни врати Гама на супер цени

Серия Гама са чешки интериорни врати със стилна и модерна визия на много изгодна цена. Изработени са от HDF материал, поради което предлагат отлично качество. Използваните HDF плоскости осигуряват по-голяма здравина, влагоустойчивост, плътност, шумо и топлоизолация.

Покритието на интериорните врати Гама представлява 3D полипропиленов ламинат. На допир е релефно и се отличава с оригинален и стилен дизайн на декора.

Касите при тази серия биват два вида: ПАНЕЛ и СТАНДАРТ.

Каса Панел е създадена с цел обличане на лята метална каса при панелните жилища, когато не желаем или нямаме възможност да я изкъртим, като чрез нея се отнема минимално от светлия отвор на вратата.

Каса Стандарт  е предназначена за стандартни строителни отвори. При този вид каса, первазите са плаващи и от двете страни. Може да обхване зидовете от 7 до 36 см.

Первазите са изработени от същия материал и по същата технология, както крилото и касата, което придава цялостен и завършен вид на вратата.

Можете да ги откриете в най-разнообразни цветове:

 • Златен дъб
 • Бреза
 • Венге
 • Сив Кестен и др.

Моделите, от серия интериорни врати Гама, са гладки, фрезовани или със стъклени орнаменти, което им дава възможност да се съчетаят с лекота с интериора на дома или офиса Ви. Разгледайте богатия ни каталог, където със сигурност ще откриете точната врата за Вас.

Gradde – немски интериорни врати с високо качество

Интериорните врати Gradde са немски врати изработени по иновативна технология. Покритието им е в пъти по-издръжливо на износване от обикновените интериорни врати предлагащи се на пазара. Благодарение на това са подходящи и за влажни помещения, стига да не са директно обливани с вода. Въпреки това, те са на достъпни цени, подходящи за всеки потребител. Ние от Врати Дорман град Пловдив предлагаме достатъчно голямо разнообразие на врати Граде, както като цветове, така и като модели:

 • модели – Bergedorf, Reichsburg, Zwinger, Blomendal, Schwerin, Simpel, Wartburg и др.
 • цветове:
 • светла гама (Сибирска Лиственица, Дъб Вераде, Ясен Вералинга и Шведски дъб) – с покритие Graddex Klasse A;
 • тъмна гама (Череша Сан Диего и Орех Рибейра) – с покритие Graddex Klasse A++.

Моделите Граде се предлагат с два вида покритие:

  • Graddex Klasse A е покритие представляващо декоративен слой от целулоза и частици от дървесина, който е напоен с меламинови смоли и лакове.
  • Graddex Klasse A++ е многопластово. Изработено е от дървесни частици, които са разположени вертикално и са напоени със защитен лак, синтетични и меламинови смоли.

Касата е регулируема с прави первази, изработена е от HDF и в зависимост от цвета може да бъде с покритие Graddex Klasse A или Graddex Klasse A++. Позволява разширяване на обхвата с до 20 мм. Има възможност и за намаляване на касата с до 20 мм – чрез изрязване.

В комплекта на всяка врата е включено всичко необходимо: крило, каса и первази, 3 осови панти, патрон с ключ, насрещник, гумено уплътнение. Поради по-големия избор на дръжки за тези модели, те не са включени в комплекта, а всеки клиент може да ги избере, според интериора си.

Алуминиеви врати за баня

Алуминиевите врати са предпочитано решение за всяка баня, тъй като повърхността им е много лесна за поддръжка. Алуминиевият профил и покритието са изработени от висококачествени материали, от доказани производители.

Предлагат се в следните цветове:

        

В комплекта на вратите са включени:

 • Каса;
 • Крило;
 • 3 броя Панти;
 • Дръжки: розетки.
You've just added this product to the cart:

Call Now Button