Интериорни врати – Дорман Пловдив

Във Врати Дорман – Пловдив, ще откриете интериорни врати с модерни дизайни и качествена изработка, при това на ниски цени. Предлагаме продукти, на едни от най-добрите производители в Европа, Това са чешките интериорни врати Гама и немските врати Граде. Те се произвеждат в едни от най-реномираните заводи, заради което няма да останете разочаровани! Изберете качество и лукс на най-добрите цени в град Пловдив.

Интериорни врати Гама на супер цени!

Серия Гама са чешки интериорни врати със стилна и модерна визия на много изгодна цена. Изработени са от HDF материал, поради което предлагат отлично качество. Можете да ги откриете в най-разнообразни цветове:

  • Златен дъб
  • Бреза
  • Венге
  • Сив Кестен и др.

Моделите, от серия интериорни врати Гама, са гладки, фрезовани или със стъклени орнаменти, което им дава възможност да се съчетаят с лекота с интериора на дома или офиса Ви. Разгледайте богатия ни каталог, където със сигурност ще откриете точната врата за Вас.

Gradde – немски интериорни врати с високо качество

Интериорните врати Gradde са немски врати изработени по иновативна технология. Покритието им е в пъти по-издръжливо на износване от обикновените интериорни врати предлагащи се на пазара. Благодарение на това са подходящи и за влажни помещения, стига да не са директно обливани с вода. Въпреки това, те са на достъпни цени, подходящи за всеки потребител. Ние от Врати Дорман град Пловдив предлагаме достатъчно голямо разнообразие на врати Граде, както като цветове, така и като модели:

  • модели – Bergedorf, Reichsburg, Zwinger, Blomendal, Schwerin, Simpel, Wartburg и др.
  • цветове – Дъб Вераде, Сибирска Лиственица, Ясен Вералинга, Шведски дъб, Череша Сан Диего и др.

Моделите Граде се предлагат с два вида покритие:

    • Graddex Klasse A е покритие представляващо декоративен слой от целулоза и частици от дървесина, който е напоен с меламинови смоли и лакове.
    • Graddex Klasse A++ е многопластово. Изработено е от дървесни частици, които са разположени вертикално и са напоени със защитен лак, синтетични и меламинови смоли.
Алуминиева врата за баня, цвят Бял
4.6 (92%) 5 votes
Сортирай по
Цена
Брой заключващи системи
Цвят каса
Дебелина крило
Покритие
Размер крило
Размер врата
Цвят
Вградена аларма
Интериорни врати / Категории