Трябва ли интериорните врати да си подхождат с входната врата?

Входна врата модел 404 от Врати Дорман Пловдив

Трябва ли интериорните врати да си подхождат с входната врата?

🕑 2 минути за четене Обновена на: 22 август, 2019 в 11:29 часа

Като собственик на дом, има много теми за подобрение и декорация които са извън вашата област и знания. Вратите са едно от онези неща, които повечето хора използват ежедневно, но не прекарват много време редовно да учат или да работят по тях.

Често срещан въпрос, който собствениците на жилища имат, е “Трябва ли стилът на моите интериорни врати и външните врати да съвпада?” Както повечето теми, свързани с този въпрос , няма твърд и бърз отговор.

Когато искате дома ви да изглежда най-добре, правилната врата прави голяма разлика!

Ако вашият дом има последователен стил и тема в цялото жилище, може да продължите и със стилистично подобни врати. Това за момента е малко по-трудно. Тъй като не всички производители на входни врати произвеждат и интериорни, а това е едно от условията, за да сте сигурни, че цветовете например ще са еднакви. Друга особеност е, че това което търсим като качества в една входна врата не съвпада напълно с изискванията ни за интериорните врати.

Интериорна вратаПри външните врати е важно вратата да е създадена по иновативна технология. Също така да притежава висок клас заключваща система. Тук по-скоро вида на входната врата е модерен. Докато при вътрешните врати повечето хора търсят красив дизайн в определен стил и цвят. Хубаво е интериорните врати да хармонизират с обзавеждането в помещенията. Въпреки това, в повечето домове помещенията са склонни да се смесват едно с друго. Макар че може да не искате да използвате напълно съвременна външна врата. Тя се отваря в коридор с класически врати в родния стил, движението гладко през стилове често има смисъл. Най-важното е как се чувствате вие и вашите гости.

В такива моменти, когато се колебаете най-добре е да се доверите на екип от експерти, който ще се радва да ви помогне. Те ще ви помогнат да направите правилния избор на врати и да планирате професионален монтаж.

Сподели