Модернизация на дома със стъклени интериорни врати
Модернизация със стъклени врати в дома

Модернизация на дома със стъклени интериорни врати

🕑 2 минути за четене Обновена на: 16 декември, 2022 в 13:05 часа

Искате да обзаведете дома си по различен начин? Имате собствени проекти и възгледи как да изглежда то? Но не сте сигурни как да ги реализирате, коя да е първата стъпка?

Чудесно, можете да постигнете уникалността, която желаете с интериорните врати и то не каквито и да са, а именно със стъклените интериорни врати. Защо да предпочетете стъклените интериорни врати?

Последният писък на модния пазар

Стъклени врати, нововъведени красоти, които те карат да изпитваш наслада, всеки път, когато ги погледнеш. Предлагат се в широк спектър от варианти на дизайн, „почти неограничим”. В най–различни цветове, матирани с пясъкоструйки, гравирани, с принт и т.н. Те са пъстри, цветни, красиви и различни. Предпочитани са тези врати и подходящи са за дома и за административни сгради и офиси. Вратите са определящ елемент при изграждането на цялостното впечатление и комфорт. Стъклените врати, притежават чар, който допринася за уют и топлота, а и са красиви и много практични. Могат да са монтирани на каси и да се отварят навътре или навън, могат да бъдат като плъзгащи, или като портални /двойни/ интериорни врати и т.н.

Стъклена врата

Стъклените врати притежават впечатляващи качества

Едни от тях са устойчивост и здравина от натоварвания. Те се изработват от закалени стъкла. Как се закаляват стъклата? Закаляването е метод, при който стъклото се подлага на загряване, като се вкарва в специална закаляваща пещ. Тук говорим за много високи температури – над 500 º C и след това се охлажда веднага. Благодарение на тези допълнителни напрежения, се увеличава якостта на стъклото с до 5–6 пъти по-здраво от нормалното стъкло със същата дебелина. Вероятността то да се счупи е малкa, почти нищожна, но ако се случи все пак, бъдете сигурни, то ще се разпадне на малки безобидни частици.

Стъклените врати са преобладаваща тенденция напоследък. Ние Ви съветваме да модернизирате дома си, като заложите именно на стъклените интериорни врати.

Сподели