Луксозният каталог на Граде
Интериорни врати Граде - два модела

Луксозният каталог на Граде

🕑 2 минути за четене Обновена на: 20 юли, 2023 в 13:26 часа

Ако ще си говорим за лукс, стил и класа, то задължително трябва да споменем за новите модели интериорни врати на серия Граде. В случай, че все още не сте разгледали луксозния каталог, разпростиращ се на цели 243 страници, значи е крайно време да го направите. Серия Граде е с доказано качество от много години назад. Техните интериорни врати са изработени от устойчивия HDF материал. Издръжливи на влага и надраскване, моделите биват предпочитани от множеството.

Характеристики на врати Граде

Много са характеристиките, благодарение, на които Граде се превръща в най-търсения производител. Сега ще изброим само някои от тях, тъй като те са повече от дузина, а не искамe да бъдем досадни. Покритието на вратите е от естествени дървесни частици. Какво по-хубаво от това! Смятам, вече всички знаем, че именно това е едно от най-важните качества, за да бъде една вътрешна врата желана и купувана от клиентите. Притежават още регулируеми прави каси, первази за от двете страни на зида и ПВЦ език за абсолютно безшумно затваряне. Пълнежът е тип пчелна пита, тъй като конструкцията е олекотена, отново и изцяло за Ваше удобство. Вратите са фалцови, а разнообразието от цветове, остъкления и ръкохватки е огромно. Тези им качества правят вратите от серия Граде почти вечни.

Интериорна врата Граде

Разнообразни модели от Граде

За да не загуби интереса на потребителите към себе си, Gradde реши да ни изненада с нещо луксозно, грациозно и на добра цена. Изумителните модели от новия каталог са направо зашеметяващи. Задоволяват дори и най-претенциозния вкус. Прелиствайки страниците, ще се влюбвате все повече и повече в тези, меко казано, идеални интериорни врати. Разнообразието е голямо, както се казва – за всеки има по нещо.

Така че, ако Ви е писнало да обикаляте по всички градове, бидейки разочаровани за пореден път от предлаганите модели врати, тогава се спрете при нас. В нашите уютни шоуруми може да разгледате модерния каталог на луксозната серия Граде и да получите повече информация от професионалните ни консултанти.

Сподели


Обнови бисквитки