немски интериорни врати

Луксозният каталог на Граде

Ако ще си говорим за лукс, стил и класа, то задължително трябва да споменем за новите модели интериорни врати на немската серия Граде. В случай, че все още не сте разгледали луксозния каталог, разпростиращ се на цели 243 страници, значи е крайно време да го направите. Серия Граде е с доказано качество от много години назад. Техните интериорни врати са изработени от устойчивия HDF материал. Издръжливи на влага и надраскване, моделите биват предпочитани от множеството.

Много са характеристиките, благодарение, на които Граде се превръща в най-търсения производител. Сега ще изброим само някои от тях, тъй като те са повече от дузина, а не искамe да бъдем досадни. Покритието на вратите е от естествени дървесни частици. Какво по-хубаво от това! Смятам, вече всички знаем, че именно това е едно от най-важните качества, за да бъде една вътрешна врата желана и купувана от клиентите. Притежават още регулируеми прави каси, первази за от двете страни на зида и ПВЦ език за абсолютно безшумно затваряне. Пълнежът е тип пчелна пита, тъй като конструкцията е олекотена, отново и изцяло за Ваше удобство. Вратите са фалцови, а разнообразието от цветове, остъкления и ръкохватки е огромно. Тези им качества правят вратите от серия Граде почти вечни.

За да не загуби интереса на потребителите към себе си, немският производител реши да ни изненада с нещо луксозно, грациозно и на добра цена. Изумителните модели от новия каталог са направо зашеметяващи. Задоволяват дори и най-претенциозния вкус. Прелиствайки страниците, ще се влюбвате все повече и повече в тези, меко казано, идеални интериорни врати. Разнообразието е голямо, както се казва – за всеки има по нещо.

Така че, ако Ви е писнало да обикаляте по всички градове, бидейки разочаровани за пореден път от предлаганите модели врати, тогава се спрете при нас. В нашите уютни шоуруми може да разгледате модерния каталог на луксозната серия Граде и да получите повече информация от професионалните ни консултанти.

Луксозният каталог на Граде
Гласувай

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *