Интериорни врати от серията „Гама”
Интериорна врата Gama 210p, цвят Златен дъб

Интериорни врати от серията „Гама”

🕑 2 минути за четене Обновена на: 20 юли, 2023 в 13:53 часа

Интериорните врати са важна част от нашето жилище и есенния сезон е подходящо време за тяхната смяна. Моделите от серията на „Гама” са много удачни за всички клиенти, било то и с по – ограничени възможности, тъй като цените са доста добри. Предлагаме богата гама цветове и модели, подходящи за вашия дом или офис. Моделите могат да бъдат напълно гладки, изчистени отгоре до долу във всичките ни цветове, а те са 5 на брой.

Цветова палитра на серия „Гама“

Най–предпочитан цвят е златният дъб. Той се съчетава много добре с повечето подови настилки и популярната в последно време дограма в златен дъб, която доста клиенти предпочитат.

Следващия много харесван цвят е перла. Той наподобява бял цвят, с леки оттенъци и си пасва с абсолютно всички цветове в домовете ни, защото е като хамелеон. Перфектно се съчетава с по-тъмни и по-светли цветове на стени и подови настилки.

Имаме още три цвята от серията на „Гама” – бреза, сив кестен и популярното венге, което се съчетава добре с повечето входни врати.

205 X 2

Модели интериорни врати „Гама“

Имате възможност да изберете три варианта на интериорните врати. Освен напълно гладкия, класически модел може да си изберете модел с интересна фрезовка (дърворезба) или със стъкло, което е матово и е изцяло пуснато в крилото на вратата.

Характеристики на врати „Гама“

Рамката на крилото, на интериорните врати, е от иглолистна дървесина, а вътрешността е от HDF оребряване. Покритието е 3D полипропиленов ламинат, което не позволяза да се надраскват вратите. Те са добре шумо и топлоизолиращи. Също така са подходящи и за мокри помещения, защото са влгоустойчиви. Касата е права, с первази от двете страни и е от същия материал като крилото. В цената е включена и модерна дръжка, тип „розетка”, три броя секретни ключове, върток, брава, насрещник, гумени уплътнения и панти тип „пеперуда”. Какво по-добре предложение от това?

Изберете Вашия модел и цвят интериорна врата на допустими цени и с много добро качество.

Сподели