Интериорни врати с остъкляване

интериорна врата Граде с остъкление

Интериорни врати с остъкляване

🕑 2 минути за четене Обновена на: 22 август, 2019 в 11:26 часа

Моделите интериорни врати с остъкляване все по-бързо започват да изместват своите плътни и не до там атрактивни варианти. Поставеното стъкло позволява да навлезе повече светлина в помещението, като не нарушава устойчивостта на вратата.

Защо да изберем интериорна врата с фрезовка?

  • Предимствата на остъклените интериорни не свършват само с изящния и уникален дизайн. Другите плюсове на този тип модели е, че те са по- практични – могат да се монтират в офис сгради и в обикновени жилища. Дебелината на поставеното стъкло е около 4мм.
  • Едни от най- разпространените варианти на интериорни врати с остъкляване са класическите модели, които се състоят само от каса и остъклено крило. Стъклото при тях може да бъде цяло, разположено между двете плоскости в крилото или орнаментно, фиксирано по орнаментите на крилото. И в единият, и в другият случай крайният резултат е впечатляващ.Стъклена врата модел Print 13-9 - Сив кестен
  • Още едно предимство при  тези врати с остъкляване е, че ако стъклото се счупи, няма проблем да се подмени. А и дори да не се, защо да не изберем нещо съвсем различно и по- разчупено от обикновеното прозрачно стъкло? Така ще се придаде уникалност и стил на вратата. Пазарът предлага богато разнообразие от модели стъкла – релефни, цветни, матови и други. Могат да се използват и специални фолиа, които да се сменят, когато ни омръзнат, като чрез тях вратата ще има дизайнерски вид.
  • Остъклените врати тип „хармоника” се състоят от съединени , остъклени крила, които се движат посредством релса с водещ долен профил.

Интериорна врата със стъкло

Без значение каква интериорна врата с остъкляване сме избрали да краси нашия дом или офис, би било добре да се запознаем предварително със срока на годност на стъклото. Независимо от това колко красиво изглежда, стъклото може да бъде и опасно. Ако са оставени незагладени ръбове при изработката, това може да доведе до потенциална опасност от нараняване. Затова въпреки всичко, трябва да бъдем внимателни и да оглеждаме стоката преди да я закупим.

Сподели