Тенденции на интериорните врати – 2019 година
Топ тенденции при интериорните врати през 2019

Тенденции на интериорните врати – 2019 година

🕑 2 минути за четене Обновена на: 21 декември, 2022 в 09:51 часа

Хората казват: „Моят дом е моята крепост”. Важно е мястото, на което живеете да бъде спокойно, отпускащо и комфортно, за да успеете да премахнете натрупания стрес през деня. Вратите на дома Ви – вътрешни или външни, играят ключова роля във формирането на Вашето жилищно пространство, независимо от техния дизайн.

Ламинирани врати – практични, стилни и достъпни

Вътрешните врати, които са изцяло ламинирани са непрекъсната тенденция. Какво е ламинатът? Казано най-просто това е най-горният слой на вратата, създаващ завършен продукт. Ламинираните врати лесно се допълват с подови настилки и различни кухненски стилове, като създават усещане за уют. Методът на производство на тези модели интериорни врати е с голямо предимство – избегнат е моментът със създаването на различни врати заради тяхната дървесна „украска”, както се е правило, когато са се изработвали дървени врати. Голяма част от хората предпочитат всички врати в дома им да съвпадат и пасват идеално. Благодарение на ламинатното покритие това е възможно.

Плъзгащи врати – максимизиране на пространството

За мнозина максималното използване на всеки един квадратен сантиметър е основен приоритет, когато става въпрос за подобрения в жилището. С радост можем да Ви съобщим, че интериорните врати могат да помогнат. Тенденция, която продължава да е актуална и през тази година е така нареченият „джобен дизайн” врати. Това са плъзгащите врати, които се „прибират” в стената и не заемат място в пространството.

Интериорни врати от дърво

Дървените врати са все още на първо място, когато става въпрос за стил. Вратите, изработени от естествени дървесни частици са перфектното допълнение на паркет с ефекти от дърво.

Сиви вътрешни врати

Сивото е в челните редици на цветовите схеми на интериорните дизайнери в продължение на няколко години, а отдадеността към цвета не показва признаци на намаляване. Сивият цвят и неговите „50 нюанса” са изключителен хит във всеки един детайл от интериора.

Сподели