Нека вдъхнем нов живот на старата врата за баня
Нов живот на старите врати в банята

Нека вдъхнем нов живот на старата врата за баня

🕑 2 минути за четене Обновена на: 19 юли, 2023 в 13:57 часа

След като предприемете цялостен ремонт на дома си има доста излишно обзавеждане, което отива на боклука – е нека дадем няколко идеи за използването на старите интериорни врати за баня, например.

Различни предложения за декорация

Сега ще Ви дадем няколко предложения, с които можете да направите интересна нова декорация за Вашия дом. Това, което ви трябва са подръчни материали – нужно е само малко повече въображение и креативност, е и доста настроение.

Ако живеете в къща то имате още по-голям избор какво да направите със старата врата за баня. Ако от Вашето жилище има повече врати за смяна и Ви остават повече на брой добре запазени стари такива то подходяща идея е да се направи кът с параван от тези врати и малка маса с няколко стола и ето Ви прекрасен кът за отдих. За да е още по-красиво и приветливо то вратите може да се боядисат всяка в различен цвят и да се освежат с малко цветя като декорация.

Друг вариант за ползването на врати е да се направят като декоративни арки или стълб за пълзящи растения. В зависимост и от разположението може да се направи и малка цветна алея със саксии. Те са наредени на самите интериорни врати. За да стане още по-интересно вратите може да се изшкурят и така да придобият по-автентичен вид.

Ако все пак живеете в по-малко жилище може да използвате и старата врата на баня за етажерка. Добре почистена, боядисана и лакирана, вратата ще придобие нов облик. Тя ще бъде доста интересен детайл във Вашето обзавеждане.

Врата за баня

Старата врата като маса

Монтирането на четири броя крачета на старата врата ще я направят подходяща и за маса. Боядисването й в подходящ цвят ще я направи част от Вашия дизайн, като завършващ детайл може да се сложи стъкло, за да е равна вече новата Ви стара придобивка у дома.

Друг вариант на старата врата за баня е да се пребоядиса в черна матираща боя. Така вече да имате нова дъска за бележки, съобщения и списък със задачи,които е нужно да се извършат от даден член на семейството.

Последната идея, която ще вмъкна е да се направи като портманто старата врата и да се заковат кукички и вече вратата за баня да служи като закачалка за Вашите връхни дрехи или чанти.

Изборите са само няколко идеи за използването на старите врати – развихрете въображението си и действайте смело!

Сподели


Обнови бисквитки