Отговори на често задавани въпроси

отговори на често задавани въпроси

Отговори на често задавани въпроси

🕑 2 минути за четене Обновена на: 21 декември, 2021 в 15:01 часа

Може ли да поръчам врата без да използвам услугите на монтажната фирма?

– Да, може. Партнираме си с монтажната фирма с цел улеснение на клиентите, но в случаите, в които можете да монтирате вратите си сами, не е проблем да си закупите само вратите.

Защо няма нужда да определяме предварително посоката на отваряне при интериорните врати?

– Интериорните врати, които предлагаме са безфалцови. Разпробити са крилата за дръжките, но пантите не са монтирани, което означава, че посоката на отваряне може да се определи по време на монтаж.

Вратите подходящи ли са за баня и тоалетна?

– Да, подходящи са, стига да нямат директен контакт с водата. Направени са от HDF материал, който е изключително устойчив на влага и е резистентен на гъбички и мухъл. В случай, че е неизбежено мокренето на вратата, вече предлагаме алуминиеви врати за тази цел.

въпрос за врати

Трябва ли да са завършени подовете и стените, за да се поставят вратите?

– Желателно е да бъдат завършени, освен, ако не е известно предварително с колко ще се намали във височина строителният отвор заради подовата настилка. А за стените може да се остави малко количество от боята и с тънка четка да се мине покрай первазите.

Как се подменя стъклото на интериорните врати при счупване?

– Стъклата на интериорните врати не са на отделни модули – цели са. Отлепя се кантът в горната част на крилото, изважда се оребрението и стъклото може да бъде извадено. След това се поставя новото и се залепя отново кантът.

Входната ми врата започна да скърца веднага след монтажа, на какво се дължи?

– Възможна причина е попаднал прах в пантите на входната врата. Лесно може да се отстрани с прахосмукачка. Може да смажете пантите със специален за целта спрей или с машинно масло.

Височината на стоителните отвори на жилището ми е по-ниска от необходимите 202-203 см, а нямам място за къртене. Какво е решението?

– Интериорните ни врати могат да бъдат скъсени. Корекцията се извършва на място от монтажната група.

Сподели