Вътрешни врати с декоративно 3D покритие
Вътрешни врати с декоративно покритие

Вътрешни врати с декоративно 3D покритие

🕑 2 минути за четене Обновена на: 19 юли, 2023 в 13:40 часа

Изборът трябва да бъде сериозен, за да не се измъчвате с мисълта, че сте купили нещо, което няма да издържи дълго време. Класика, хай-тек или нещо съвсем ново? Техният дизайн трябва да е съчетан с дизайна на стаята, например:

• вечна класика

• екстравагантни модни тенденции

• красота и лукс

Избирайки от разнообразни предложения, обърнете внимание на вратите с декоративно 3D покритие. На пръв поглед изглеждат прости и строги, но това е усещане за красив и специален индивидуален стил. Основната им характеристика е високото технологично декоративно 3D покритие. Благодарение на специалното производство се осигурява дългосрочна експлоатация, без никакви малки промени и специална здравина. Това е напълно нова технология, използваща екологично чисти суровини. Те са покрити с най-новото покритие създавайки 3D ефект. Повтаря естествената структура на дървесината, прилага се по защитения метод на кръгово увиване. Строгите линии придават естетична въздушност, която лесно се вписва в дома Ви. Практичността на 3D покритието се осигурява от дебелината, прави възможно запазването на цвета и напълно елиминира неговата загуба. Стъклените вложки, използвани в тези продукти, са изработени от полирано стъкло с пясъкоструйка, а дебелината му е 4мм. Контурното уплътнение плътно и надеждно рамкира тези елементи. Компаниите произвеждат своите продукти в различни цветове: слонова кост, тъмен дъб, опушен дъб и дъб тютюн. Всеки цвят е уникален и красив в хармония с цялостния дизайн.

cvetove vrati

 

Ярките интериорни врати

 

Ярките интериорни врати са абсолютно модно решение и създават безупречен стил. Те топло и меко ще украсят всеки, дори най-изтънчения интериор на една стая.

Вратите от слонова кост имат своето предимство – универсалност. Употребата им е подходяща както за детска , така и за хол, и за спалнята – която е топлината на огнището и комфорта. Но това изобщо не означава, че цветът на дъба е по-лош. Той ще подчертае благородно и луксозно Вашия индивидуален дизайн. Тайната на вечността на природата твърдо и уверено ще се засели в нея заедно с 3D ефект.

Сподели