Серии интериорни врати Граде
Интериорна врата Gradde Aaven Glas, Graddex Klasse A, цвят Шведски дъб

Серии интериорни врати Граде

🕑 2 минути за четене Обновена на: 15 декември, 2022 в 17:24 часа

Вратите от серия Граде се гордеят с тяхното огромно разнообразие от модели, които днес ще обобщим в няколко основни категории като опишем особеностите за всяка една от тях. Първо нека ви разкажа малко за този известен производител. Моделите на Граде са изработени от ХДФ плоскости, фурнировани с естествено покритие. Крилото е с пълнеж от пчелна пита, а касите са регулируеми, обхващащи зид до 37.9см. Стъклата на Граде се предлагат в два варианта: Мат и Чинчила, рамките са с прав или объл профил, а разнообразието от модели ръкохватки е голямо.

Klassische

Към тази серия на Граде се отнасят моделите с по-стандартни форми. Ако сте запалени по класическия стил, то тези врати са именно за вас. Правоъгълните прозорчета са подходящи, както за дома, така и за офиса. Нестандартното при тази серия е, че се предлагат и модели с огледало, които спомагат малките помещения да изглеждат по-просторни.

Интериорна врата Gradde Blomendal - Дъб Вераде

Elegant

Както името, предполагам ви подсказва, тази серия на Граде ни представя елегантни модели, изработени със стил. Изящните форми и декорации превръщат категория Elegant в една от най-търсените. За леко по-разчупен вид, може да се спрете и на двуцветено покритие.

Интериорна врата Gradde Zwinger - Орех Рибейра

Linea

Стигнахме и до закачливите модели на Linea – серия известна със своя различен дизайн. Тук производителят интересно се е заиграл с разнообразните форми, изрисувани по крилата посредством тънки лайсни.

Designturen

Геометричните фигури характерни за тези интериорни врати придават едновременно строг, но и разчупен вид. Впечатляващи с изяществото си тези модели ще ви накарат да се гордеете със своя избор.

Glasturen

Спиращи дъха с чудни форми, стъкла с пясъкоструен мат ефект и принт картинки, вратите, принадлежащи към тази категория са един от най-иновативните модели предлагани на пазара. Ако обичате по-модерната визия, то тази серия със сигурност е най-подходящата за вас.

Monolit

Абсолютно плътна конструкция за един по-съвършен дизайн врата с красив вид. Монолитното крило е изработено от плътни ХДФ хоризонтални и вертикални дъски в различни цветове. Граде – най-сполучливият избор за интериорни врати на XXI век!

Сподели


Обнови бисквитки