Интериорни врати по поръчка
Интериорни врати по поръчка

Интериорни врати по поръчка

🕑 2 минути за четене Обновена на: 20 юли, 2023 в 14:07 часа

Независимо дали ремонтирате старо жилище или сте закупили ново, ще ви трябват интериорни врати с различен размер. Първоначално ще попитате: Какъв избор ще имам? Колко ще бъде скъпо? Ще трябва ли да поръчвам врата с поръчков размер? Отговорите са по-лесни, отколкото си мислите!

Коя врата се прави по поръчка?

Това е врата, която е по-голяма, по-малка, по-широка или по-тясна спрямо стандартните врати, характерни за конкретен вид строителство. На пазара на днешните жилища могат да се видят редица дизайни с по-големи отвори на вратите.

Ако не сте сигурни в правилния начин на измерване на интериорните ви врати, то оставете това на по-опитни от вас лица, които се занимават професионално с това. Задължително трябва да измерите всички отвори във вашия дом – само защото един е по-малък или по-голям от стандартен не значи, че всички са еднакви.

Важно е да знаете, че не трябва да се притеснявате, има много повече опции, отколкото си мислите! Повечето фирми за врати имат опции по поръчка, което означава, че предпочитаният от вас стил вътрешни интериорни врати ще бъдат изработени по мярка.

Интериорна вратаПовишаването на индивидуалността в интериорния дизайн, което е популярно през последното десетилетие, несъмнено ще се отрази и на вашите врати. Мнозина решават, че без значение дали вратата им е с нестандартни размери или не, искат да направят вратите си различни. С поръчковите врати може да сменяте дървените фасети и боядисаните покрития.

Могат ли да се направят пожароустойчиви врати по поръчка?

Първо, ако не знаете дали имате необходимост от пожароустойчиви врати се консултирайте с вашия строител, архитект или фирмата, която се грижи за вашия ремонт. Важно е да сте сигурни, че сертифицирането на огъня на избраната от вас врата отговаря на вашите изисквания за размер. Препоръчваме ви да се обърнете към професионалист при поставянето на противопожарна врата.

Така, че отделете малко време, оставете настрана бюджет, разберете кои конструкции на врати са подходящи за вашия дом, изберете си размери и се наслаждавайте на новите си врати!

Сподели